Test av c9 kuren fra Forever Living

test av c9 kuren

Jeg har handlet meg c9 kuren fra Forever Living og skal nå skrive litt om gjennomførelsen av denne underveis.

Test av c9 kuren

Sommeren står for døren og hvert eneste år på denne årstiden får jeg et lite panikkanfall, før jeg setter i gang med hektisk treningsaktivitet og kurer for å ha i det minste litt av bikiniformen inne til sommeren.

Jeg er en mann på 45 år, noe som gjør det stadig vanskeligere å gjennomføre disse store løftene for å komme i form. Muskelsvinnet i denne alderen medfører at forbrenningen ikke er så bra. Nå har jeg derimot bestemt meg for en varig livstilsendring hvor c9 skal være det første skrittet.

«Reklamen» sier at man skal kunne ta av fra 2-5 kilo i løpet av en 9 dagers periode. Samtidig er c9 en del av et større kostholdsprogram i f.i.t serien fra Forever Living. Klarer jeg 5 kg på ni dager vil jeg være veldig fornøyd samtidig som det vil være en inspirasjon til å fortsette med programmet.

Pakken inneholder målebånd, fiberpulver, proteinpulver, urtetabletter og aloe vera gel. Det følger også med en beskrivelse av kuren som også inneholder en dagbok.

En test av c9 kuren bør være dokumentert. Ved oppstart skal man måle noen punkter på kroppen; omkrets på arm, hofter, livet og lårene samt vekten sin. Samtidig skal man sette seg noen mål for kuren. Jeg skal ned 5 kg, øke omkretsen på overarmen(rundt biceps) med to cm og ta inn tre centimeter rundt hoftene/magen. Dette kan bli tøft, men alt for å dokumentere en effekt.

C9 kuren er bygget opp slik at man skal ha en kort detox på to dager før man så kan supplere med mat fra dag tre. I tillegg er det en fri liste med bær og frukter som man kan spise som mellommåltider. I utgangspunktet vil man spise et middagsmåltid med vanlig mat mens frokosten og lunsjen er erstattet av proteinpulver og fiberpulver.

Jeg er forøvrig selv distributør av produkter fra Forever Living, men jeg håper jeg allikevel skal klare å ha et objektivt syn på denne lille testen.

Neste innlegg vil være test av c9 dag 1.