Test av c9 dag 2, veien til sommerformen

test av c9 dag 2

Test av c9 dag 2; en fornemmelse av sult

Test av c9 dag 2 har gått som forventet; Har en sultfølelse, men den er ikke spesielt stor.

Når middagstiden kom, så ble det en liten sprekk ved at jeg spiste litt suppe og noen asparges. Det er heldigvis ikke den mest usunne kosten… Jeg håper at dette ikke vil påvirke noe særlig når jeg skal ha den første målingen på dag 3.

Aloe vera Gel eller juicen har jeg blitt ganske vant til allerede. Den er litt beisk, men det er ikke så store mengder man skal drikke. Tar man det i et shot-glass går den ned uten problemer. De andre bestand-delene i kuren er smakløse; fiberpulveret som man blander med vann er fri for smak, det samme er lean tablettene.

Foruten den lille sprekken så går dette overraskende bra. Jeg ser frem til dag 3 når jeg skal sjekke status på målene mine.

Forøvrig er mine tre mål som følger:

  • Vektreduksjon med 5 kg
  • Livvidde inn 3cm
  • Øke mål rundt biceps med 2 cm

Et mål om 5 kg ned i vekt er ambisiøst men allikevel oppnåelig. Det er godt å ha noe å strekke seg etter.

Dag tre er måledag. Ser jeg at vektreduksjonen har en positiv utvikling vil det gi meg inspirasjon til å gjennomføre kuren.

Hvis du ikke har fulgt med fra begynnelsen finner du test av c9 dag 1 her.