Test av c9 dag 1, veien mot sommerformen

Da er dagen kommet, dette er test av c9 dag 1 og min første dag med vektreduksjon.

Som nevn i den første posten om test av c9 kuren, så er innholdet i boksen som følger:

  • Målebånd
  • Dagbok/instruksjoner
  • Proteinpulver
  • Fiberpulver
  • Lean/urtetabletter
  • Aloe vera gel

test-av-c9-innhold

Jeg har notert vekten min i dagboken: 88,9 kg samt andre vitale mål, så nå er det bare å starte.

De to første dagene er en «detox» hvor man venner kroppen til aloe vera gel samt de andre produktene. Man bør ikke gjøre for mye aktivitet disse dagene. I fra listen med frie produkter har jeg foreløpig handlet noen bær. De blir greie å ha til mellommåltider.

For å få sirkulasjonen godt i gang bruker jeg også Argi+. Jeg håper også at den skal gi meg energi til de første dagene.

test-av-c9-bilde-argi-boks

Skål(med aloe vera gel) 🙂

For sikkerhets skyld lager jeg en smoothie fra proteinpulveret. 3 jordbær som jeg kjører i blender med isbiter. Smaksmessig må jeg si jeg er imponert. Denne proteinshaken vil jeg kunne drikke uten problemer.

test-av-c9-bilde-proteinpulver

Følg med videre i denne føljetongen 🙂

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *