,

Seks aloe vera produkter som gir huden fornyet glød

seks-aloe-vera-produkter

Gi huden en fornyet glød med seks fantastiske aloe vera produkter, én hudpleieserie og en ansiktsbehandling som du sent vil glemme.

Badeskapet er fullt av ulike produkter med alle mulige spesialfunksjoner til ansiktet vårt. I vår iver etter å prøve noe nytt, glemmer vi ofte å spørre oss selv det viktigste av alt – hva er alle disse produktene bygget på? Hva er hovedingrediensen? I Forever Living Products glemmer vi aldri det – vi samarbeider med en av naturens mest fantastiske gaver – Aloe vera. Denne unike planten har imponerende egenskaper for huden vår. Det vil også du merke når du tester Fleur de Jouvence, en enestående ansiktsbehandling, som forøvrig er helt uten parabener.

Med din egen ansiktsbehandling i form av det milde, men effektive Fleur de Jouvence-settet, får du alt du trenger til den daglige pleien av huden din: den er eksfolierende, rensende, oppfriskende, oppstrammende og fuktighetsgivende. Få en fornyet glød og en opplevelse du sent vil glemme.

De fantastiske produktene i Fleur de Jouvence:

Aloe Cleanser
En rensekrem som tilfører fuktighet og rengjør i dybden.

Rehydrating Toner
Et ansiktsvann basert på Aloe vera, som renser, gjenfukter og bygger opp huden. Uten alkohol.

Firming Day Lotion
Dagkrem som pleier, styrker og bevarer hudens fasthet og spenstighet. Poresammentrekkende og perfekt som makeup-underlag.

Recovering Night Creme
Nattkrem med kollagen som styrker og bygger opp huden.

Mask Powder
Dyprensende og fettabsorberende ansiktsmaske som strammer opp huden. Se resultatet med det samme!

Aloe Activator
Brukes sammen med masken eller alene som et rensende og mykgjørende allroundprodukt. Mildt nok til øyepartiet.
Hudpleieserien er basert på økologisk dyrket Aloe vera og kombinerer Aloe veraens egenskaper med eteriske oljer, urter, vitaminene A, C, E og provitamin B5, samt kollagen og elastin for best mulig resultat.